Søk i denne bloggen

Security in layers

Sikkerhet legges i lag!

Å stole utelukkende på et antivirusprogram er ikke (og har aldri vært) tilstrekkelig.

For å effektivt beskytte våre digitale eiendeler, må vi utnytte et bredt spekter av sikkerhetstiltak. Ved å integrere brannmurer, kryptering, nettverkssegmentering, endepunktbeskyttelse, Group Policy Objects, e-postfiltrering, adferdsanalyse, tilgangskontroll, og dekryptering for inspeksjon av trafikk, kan vi bygge en mer omfattende forsvarslinje. 

I tillegg er sikkerhetsbevissthetstrening for ansatte avgjørende for å styrke det menneskelige leddet i sikkerhetskjeden. 

Disse lagene av sikkerhetstiltak arbeider sammen for å forme en robust sikkerhetsarkitektur som er i stand til å stå imot og tilpasse seg det stadig skiftende landskapet av cybersikkerhetstrusler.


Det er viktig å merke seg at dette er eksempler på sikkerhetstiltak; ulike organisasjoner kan ha tilgang til forskjellige "lag" av sikkerhet basert på deres spesifikke behov og ressurser, eller de kan implementere andre sikkerhetsstrategier som også er effektive. Tilpassing og fleksibilitet i sikkerhetsstrategien er nøkkel til å møte din organisasjons unike utfordringer.